Yaşam

Yargı 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Ceylin ve Ilgaz Yolun Sonuna Geliyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kıyamet her Pazar yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü yayınlandı. İşte Kıyamet 50. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Son bölümde yargı; Birbirine iyice karışan Serdar’ın öldürülmesi nedeniyle Ceylin ve Ilgaz’ın araları güzelce açılır. Havalimanında herkesi suçlayan Ilgaz, hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır.

Ceylin ise vicdanıyla adaletin ortasında kalmakta ve yolun sonu karanlık gibi görünse de sevdiklerini korumak istemektedir. Ama ailesini korumak için söylediği her söz elini kolunu bağlayacaktır.

Düğün hazırlıkları yapan Derya, yeni bir cinayet davası için savcıyı beklemektedir. Yekta ve gazeteci Berkant’ın ortasındaki istikrar tam tersine döner.

Öte yandan Ceylin ve Ilgaz yaşadıkları olaylar nedeniyle hak etmedikleri bir noktaya gelirler ve önlerine çıkacak kararın herkesi etkileyeceği bir sınav yaşanır.

Yargı yeni bölüm fragmanında;

İşte Kıyamet 50. Bölüm Fragmanı

haber-demre.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu