Haber

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, İkitelli Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Aydın, “Kuşkusuz üretim söz konusu olduğunda, alanı ne olursa olsun üreten her insan öpülecek konumdadır. İstihdam, katma değer sağlamak, Türkiye’nin güçlenmesine katkı sağlamak en değerli ve öncelikli olanıdır. tüm parametreler arasındaki sorunlar.”

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin’i ziyaret etti. Ziyaretine Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Us, Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkanı Adayı Bekir Demirkaya, İl Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Elbaşı ve Oğuzhan Sadıkoğlu eşlik etti.

“Saadet Partisi Olarak Rejim Değişikliğine İhtiyacımız Olduğunu Belirttik”

Ziyareti değerlendiren Aydın, “İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla İstanbul’a dair değerli bir sohbet gerçekleştirdik. Ortak düşüncelerimizi, sorunlarımızı, çözümlerimizi paylaştık. Kuşkusuz üretim söz konusu olduğunda her Alanı ne olursa olsun üreten tek insan öpülmeli.” İstihdam sağlamak, katma değer sağlamak, Türkiye’nin güçlenmesine katkı sağlamak tüm parametreler arasında en değerli ve öncelikli konulardır. Türkiye’de ve İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde temel sorunlarımızın neler olduğunu, birikmiş sorunların neler olduğunu hep birlikte konuştuk. “Saadet Partisi olarak bütünsel bir yaklaşımla lojistik ve bürokratik engelleri kaldırarak, altyapı hizmetlerini genişlemeye açık hale getirerek bir rejim değişikliğine ihtiyacımız olduğunu ifade ettik. Bunu Sayın liderimize ve arkadaşlarına aktardık” dedi.

“TÜM SORUNLARA AHLAK AÇISINDAN BAKMAMIZ GEREKİYOR”

İstanbul’un 31 Mart itibarıyla köklü bir yaklaşım değişikliğine ihtiyacı olduğunu belirten Aydın, “Hem Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sorunlara hem de İstanbul’un sorunlarına ilişkin merkezi yönetimin, bürokrasinin, iş dünyasının ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve çözümlerini biliyor. , ancak hak ettiği ilgiyi görmedi.” İstanbul’da hayat yaşanmayacağının da altını çizdik. İstanbul değerlendirmemizi temel aldığımız temel taşını ifade ettik. Bütün sorunlara ahlaki açıdan bakmamız gerekiyor. İstanbul’un yaşanabilir bir şehir olmasının mümkün olduğunu ifade ettik. Yaklaşan seçimler ülkemiz ve halkımız için hayırlı olacaktır. “Ve hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, “İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin temel taşıdır. Üretimin başkentidir. Değerli liderimiz sanayiye değer veren bir yapıdan geliyor. Üretimin başkenti Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaretimiz bizi son derece keyifli hale getirdi. Allah razı olsun.” “olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu