İş

Prestij Taahhüt Projelerinde Tanyer Yapı İmzası

Konut sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip olan Tanyer Yapı, güçlü makine parkı ve teknik altyapısı ile taahhüt sektöründeki altyapı ve taban mühendisliği firmalarına çözümler sunmaktadır.

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Narlıdere’de yıllardır eğimli ve zayıf temelleri olan yerlerde örnek projelere imza attıklarını belirterek, zemin, kazık ve ankraj işlerini kendi iş makine ve ekipmanlarıyla gerçekleştirdiklerini, bu tecrübelerini farklı projelerin taahhüt işlerinde kullandıklarını söyledi.

Tanyer Yapı olarak son 3 yıldır otoyol, metro, fabrika, ticari alanlar ve kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlik hizmetleri verdiklerini kaydeden Tanyer, “Eğimli ve zorlu arazilerde konut inşaatlarına başladık. Bunları yaparken önemli mühendislik ve teknik bilgi birikimi elde ettik. Kendi araç ve teknik ekipmanlarımıza ciddi yatırımlar yaptık. “Şu anda elimizde kazık makinesi, beton pompası, treyler, kamyon, ekskavatör gibi araçlarımız var” dedi.

 

ÖNEMLİ PROJELERİN ANALİZ ORTAĞIYIZ

Yurt genelinde ve İzmir’de yürüttükleri altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Taylan Tanyer, şöyle konuştu: “Bir süre Türkiye genelinde otoyol viyadük ve köprü ayakları projelerinde hizmet verdik. Gaziemir Serbest Bölgesinde ihaleye çıktık. Uygulamadaki istikrarlı başarımız ve titiz hizmet anlayışımızla yeni ihaleler almaya devam ederek Serbest Bölge’de 6. şantiyeye ulaştık.

Bölgedeki örnek uygulamalarımız bir buçuk yıldır devam ediyor. Fabrika temelleri altında fore kazık ve altyapı işlerini yürütüyoruz. Daha sonra fabrikayı anahtar teslim olarak teslim ediyoruz. Konut disiplininden geliyor olmamız bu alanda başarılı olmamızın temel nedenlerinden biridir. Çünkü milimetrik hesaplarla lüks konutlar inşa ediyoruz. Konut inşaatı, altyapı ve endüstriyel yapıya da aynı özeni göstererek müşterilerin beklentilerini karşılayan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu disiplini altyapı ve fore kazık işlerine taşıdığı için hizmet verdiğimiz firmalardan teşekkür almak en büyük mutluluğumuz ve ödülümüzdür. Buca metrosunun her iki durağını da tamamlayıp teslim ettik. Bergama’da BASBAŞ’ta giriş ve gümrük binalarını yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl müteahhitlik alanında önemli yatırımlar yaptık. Makine parkurumuzu da genişlettik; 70 kişilik deneyimli bir ekip oluşturduk. Tanyer Yapı olarak toplamda 600 kişilik tecrübeli ve geniş bir ekibe ulaştık.”

 

HEM TOPRAĞIN ÜSTÜNE VE ALTINA YATIRIM YAPIYORUZ

Tanyer Yapı olarak yurtdışındaki ilk müteahhitlik projesini gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını belirten Taylan Tanyer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genellikle müteahhitler ilgilerini arsa ve iş geliştirmeye adamıştır. Yıllar içinde edindiğimiz altyapı ve temel teknolojilerle birlikte bunun bir kısmını da Know-How’a yönlendirdik. Biz toprağa olduğu kadar toprağa da yatırım yapıyoruz. Böylece aramızda ciddi bir müteahhitlik firması ortaya çıktı. Çalışmalarımız yurt içi ve yurt dışında devam ediyor. Önümüzdeki aylarda Gürcistan Batum’da yüksek kulelerin altına temel kazıkları yapacağız. İnşaat sektörü bu bölgede oldukça hareketli ve kente yeni yatırımlar geliyor. Tanyer Yapı olarak ilk kez yurt dışına açılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Deprem ülkemizin bir gerçeğidir. İzmir de birinci derece fay hattı üzerinde yer alıyor. İzmir’de zemini nispeten daha sorunlu olan Bayraklı ve Bostanlı’da kentsel dönüşüm çalışmaları yürütüyoruz. “İzmir’in büyük müteahhitlerinin değerli bir kısmına altyapı ve temel mühendisliği anlamında güçlü bir analiz ortaklığı sunuyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberarhavi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu