Haber

Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası Köyceğiz’de tamamlandı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen ‘Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası’ tamamlandı. 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde yapılan yarışlarda kupanın galibi, yarışları Galatasaray’ın 2 puan önünde tamamlayan Fenerbahçe oldu.

Köyceğiz Gölü’nde yapılan ve hava şartları nedeniyle bir gün ertelenen yarışlarda, 30 Mart’ta eleme yarışları, 31 Mart ve 1 Nisan’da ise final yarışları yapıldı. katılan kulüpler, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Bayanlar ve erkekler kategorilerinde büyükler ve 23 yaş altı takımların katıldığı yarışlar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe’nin kazandığı şampiyonanın son yarışı olan Eight Single Steering, Erkekler kategorisinin şampiyonunu belirleyen yarış oldu.

Büyük Erkekler kategorisinde Fenerbahçe 800 puanla kupayı kaldırırken, Galatasaray 798 puanla ikinci, Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü ise 8 puanla üçüncü oldu. Kadınlarda Fenerbahçe 560 puanla şampiyon, Galatasaray 218 puanla ikinci, Şişecam SporKulübü 8 puanla üçüncü oldu.

Takımların kupalarına kavuştuğu ödül töreninde depremde hayatını kaybeden kürek sporcuları da unutulmadı. Ödül töreninde deprem felaketinde hayatını kaybeden Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü kürek sporcuları Mir Berke Keyifli, Mehmet Kadir Özbilgin, Halil İbrahim Elvermez ve Alper Efe Taştaş anıldı. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu