Teknoloji

MSB’den anlamlı görüntü… Türk Hava Kuvvetleri 112 yaşında!

Milli Savunma Bakanlığı, Sosyal Medya hesabından Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının 112. kuruluş yıldönümünü kutlayan bir video paylaşımı yaptı. Twitter’da paylaşılan gönderide

“Aziz milletimizin göklerdeki gücü olan, vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının 112. yıl dönümünü kutluyor, kahraman ve özverili personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hava Kuvvetlerimiz iyi ve başarılı bir görev”ifadeler yer aldı.

YERLİ VE MİLLİ PROJELERDEN ÖNE ÇIKANLAR

BAYKAR’ın Türk Hava Kuvvetleri’nin 112. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı paylaşımda; Göklerde şeref ve gururla… Türk Hava Kuvvetlerimizin kuruluşunun 112. yılı kutlu olsun.” HAVELSAN şirketi ise “Milletimizin göklerdeki teminatı, asaletin adresi”Türk Hava Kuvvetleri’nin 112’nci kuruluş yıl dönümünü 2019’da kutladığı görüldü.

Ayrıca Savunma Sanayii Başkanlığı “Yerli sistemlerimizin ve mühendislerimizin alın teriyle çok daha güçlü ve aktifiz… Türk Hava Kuvvetlerimizin 112. yılı kutlu olsun.”İfadeleriyle bir paylaşım yaparak Türkiye’deki yerli ve milli çalışmalara dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu