Haber

Sarı lacivertlilerin genç kaleciye sahip çıkan Jorge Jesus’a tepkisi! kıyamet geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Altay Bayındır’a destek verdi. Son dönemde sergilediği performansla sarı lacivertli taraftarların eleştirilerine maruz kalan ve performansı da düşen genç eldivene tecrübeli hocasından motive edici bir konuşma geldi. Altay’a çok güvendiğini vurgulayan İsa, “Kaliteli bir kalecisin. Yeteneklerine güveniyorum” dedi. dedim.

“Yediğiniz gollerde sizin suçunuz yok”

Sözcü’nün haberine göre 24 yaşındaki kaleciye takviye yapan İsa, “Kaliteli bir kalecisin. Yeteneklerine ve kalitene inanıyorum. Sana güveniyorum. Yediğin gollerde senin suçun yok, biz yedik” dedi. Bu golleri takım olarak kabul edin.” Daha önce taraftarların tepkisine karşı kendisini koruyan deneyimli teknik direktörün bu sözleri Altay’ı duygulandırdı. Kaleci ekip, Altay Bayındır’a özel ilgi gösteriyor. Altay’a defansın arkasına atılan toplara karşı doğru pozisyon bulması için özel antrenmanlar yapılıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sarı-lacivertlilerin son dönemde yoğun bir şekilde eleştirdiği Altay Bayındır, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde yaşadığı sıkıntı ve şampiyonluk yolunda yediği goller nedeniyle sosyal medyada eleştirilmeye devam ediyor.

İşte sosyal medya kullanıcılarının Altay Bayındır için yaptığı yorumlar;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu