Haber

Karayollarında Ulaşım Kontrol Ediliyor

Karayollarının üretim, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği kesimlerde ulaşım denetimli olarak sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı-Abant kavşaklarında (Bolu Dağı Tüneli geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikametindeki sürücüler Kaynaşlı Kavşağı’ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor. Abant Kavşağı’ndan tekrar otoyola girebilirsiniz.

TEM Otoyolu Saray-Çorlu kavşaklarında Edirne istikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım başka istikamette devam ediyor.

Balya-Balıkesir-Akhisar yolunun 19-21. Üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmında ulaşım iki yönlü olarak devam ediyor.

Bergama-Soma yolunun 3-10. Bergama çevre yolunun sol şeridindeki aşınmanın giderilmesi çalışması nedeniyle sürücüler şehir geçişine yönlendiriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 46-49’u. Kahramankazan-Ankara istikameti üst yapı yenileme ve genişletme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu bölümde ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden karşılıklı ve gözetim altında yapılmaktadır.

Amasya-Turhal yolunun 31-33. Kilometrelerce uzunluktaki kavşak inşaatı çalışmaları (Sevinçer Kavşağı) nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmında ulaşıma çift yönlü ulaşım izni veriliyor.

Antalya il sınırı-Anamur yolunun 16-17. (Demirören mevkii) patlayıcı imalat çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü yapılıyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30. Kilometrelerce süren üretim çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve sinyallerine dikkat etmesi gerekiyor.

Solhan-Muş yolunun 44-48. Üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimler altında devam ediyor.

Piraziz-Tirebolu yolu 0-74. Otoyolun çeşitli kesimlerine korkuluk döşenmesi nedeniyle ulaşım 07.00-18.00 saatleri arasında tek şeritte sürdürülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu