Haber

İşte Kürtlere yakışır hayat: Dağa götürdüklerine sefalet, onlara zenginlik!

  • Haber7

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı terör operasyonları devam ederken, terör örgütünün siyasi uzantısı PKK’nın siyasi uzantısı sefalet içinde son yakalanan teröristlerin görüntüleri ortaya çıkıyor. HDP/YSPyöneticilerinin lüks içindeki yaşamlarını akla getirdi.

SİLAHLAR BAŞLANGIÇTAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin perişan olduğu görüldü. Teröristlerin PKK terör örgütü tarafından itibarsızlaştırıldığı belirlendi.

Teslim olan ve sağlık kontrolünden geçen teröristlerden birinin açlıktan delindiği belirlendi.

HDP/YSP YÖNETİCİLERİNİN LÜKS HAYATI

Kürt çocuklarını dağlara kandıran PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin liderleri lüks içinde yaşamaya devam ediyor.

Sözde “Kürdistan davası” diyerek Kürt halkının çocuklarını kandıran HDP’li milletvekilleri, çocuklarını yurtdışındaki en değerli okullara gönderiyor. Kürt çocukları dağlarda sefalet içinde hayatlarını sonlandırırken, HDP’lilerin çocukları ise en lüks mekanlarda günlerini geçiriyor.

PERVİN BULDAN’IN KIZI İNGİLTERE’NİN EN DEĞERLİ ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLDU

Propaganda filmleri çekmeye film yapımcısı olarak başlayan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın kızı Zelal Buldan, İngiltere’de fiyatları 15-20 bin liradan başlayan Royal Holloway Üniversitesi’nden mezun oldu.

Avrupa’da lüks mekanlarda takılan Pervin Buldan’ın kızı lüks hayatıyla dikkat çekiyor.

 

 

PERVİN BULDAN’IN OĞLU MALDİV TATİLİNDE

Pervin Buldan’ın oğlu Neçirvan Buldan, Maldivler’de tatil fotoğraflarını paylaştı. Pervin Buldan’ın oğlu son yıllarda lüks tatiliyle gündemde.

HDP’Lİ İMAM TAŞÇİER’İN OĞLU ALKOLLÜ YERLERDE POZ VERDİ

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer’in oğlu Baver Taşçıer, ülke ülke gezerek eğlence mekanlarında boy gösteriyor. Günlerini Rusya, Tunus ve Balkan ülkelerinde alkollü mekanlarda geçiren Baver Taşçıer’in havuz başında ve teknede poz verdiği ortaya çıktı.

HDP’Lİ KEMAL PEKÖZ’ÜN KIZININ LÜKS HAYATI

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşayan eski HDP Adana Milletvekili Kemal Peköz’ün kızı Hevi Peköz, sık sık tatil fotoğrafları paylaşmasıyla biliniyor.

Batılı birçok ülkede poz veren Hevi Peköz’ün lüks hayatı dikkat çekiyor.

DİYARBAKIR ANALARI OĞULLARININ NAKİTLERİNE DEVAM EDİYOR

HDP’lilerin çocukları dünyayı ve Avrupa’yı dolaşarak lüks ve hızlı yaşamlarıyla ön plana çıkarken, dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturmak için harekete geçen Diyarbakırlı anneler yürüyüşlerine devam ediyor. kararlılıkla nöbet tutuyorlar.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan Diyarbakırlı annelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi 3 yıl 9 aydır sürüyor.

Ellerinde çocuklarının fotoğraflarıyla nöbet tutan ve bekleyen anneler, çocuklarını terör örgütünden kaçmaya ve güvenlik güçlerine teslim olmaya davet ediyor.

KAYNAK: HABER7

dogansarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu