Haber

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Ziyaretinde Depremzede: “Yıllardır AK Parti’yiz Ama Kapımızı Önce Siz Çaldınız”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş merkezlerinde meydana gelen depremlerin ardından İstanbul’daki yakınlarının yanına sığınan depremzedeleri ziyaret etti. Depremzede Kaftancıoğlu’na, “Yıllardır AK Parti’deyiz, yıllardır onlara oy veriyoruz. Kapımızı önce siz çaldınız. Bizim bakış açımız farklıydı.”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş, Pazarcık ve Elbistan’daki depremlerin ardından İstanbul Gaziosmanpaşa’da yakınlarının yanına sığınan depremzedeleri ziyaret etti. Yıllardır AKP’li olduklarını belirten depremzedeler, kapılarını ilk Kaftancıoğlu’nun çaldığını söyledi.

“ÇADIRDA DURMUYOR, ÇOK SOĞUK”

Kaftancıoğlu, depremzedeye, “Ben de Hatay bölgesindeydim. Dediğiniz gibi sağlık hizmeti veriyorduk. Dediğiniz gibi maalesef ikinci depremde içeridekileri kaybettik” dedi. Konteyner kent için isimlerini yazdıklarını belirten depremzede, hava çok soğuk olduğu için çadırda kalamayacaklarını söyledi. Depremzede, “Oturduğum ev kiralıktı, şimdi gitmek istesem de ev bulmam imkansız” dedi.

Kaftancıoğlu, “Çadır konteyner kent dediğimizde pandemide 5 maske dağıtamadılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler olmadan hiçbir şey olmaz. Bu sevinilecek bir şey değil, üzülülecek bir durum. Bizim yardımımızda öyle bir şey yok.’Biz size hizmet ettik, siz bize oy verin”Hayır vatandaş istediği yere oy verir, bu onların en demokratik hakkıdır, ihtiyacı varsa siyasetin görevi karşılamaktır. ihtiyaçlarını olabildiğince karşılar. Bizler Genel Başkanımız, belediyelerimiz, bunları düşünmesi gerekenler düşünmesin diye her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu deprem bize bir kez daha gösterdi ki, “Aslında biz 85 milyonla acıda, zorlukta bir araya gelebiliriz. Bizim bir arada olma halimizi devleti yönetenlerin halletmesi lazım” dedi.

“YILLARDIR AKP’YE OY VERDİK, İLK KAPIMIZI BİLİRSİNİZ”

Kaftancıoğlu, AKP’li olduğunu ve yıllardır oy kullandığını söyleyen depremzedeye “Tekrar ver” dedi. Bunun üzerine depremzede, “Bizim kapımızı önce siz çaldınız. Bizim bakış açımız farklıydı” diye cevap verdi.

Kaftancıoğlu, “İnşallah güzel bir ülkede, sorunları çözülmüş bir ülkede, yaşadığımız sıkıntıların olmadığı bir gelecek olur. Bunu yapabiliriz. Ben her zaman siyasetçilerin vatandaşı zenginleştirmeye çalışması gerektiğini söylüyorum. kendilerini zenginleştirmek için

sultanhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu