Haber

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda Antrenmanlar Başladı

Ümraniye Belediyesi Yazı SporOkulda eğitim, Başkan İsmet Yıldırım’ın da katıldığı eğitimle başladı.

Ümraniye Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, çocukların yazın hem ders çalıştığı hem de eğlendiği Yaz Spor Okulu kapılarını açtı.

Bu yıl 7 branşta eğitim verecek olan okuldaki etkinlikler iki ay sürecek. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacaktır. sporantrenmanlar Dudullu İHL Spor Salonu, Bilge Soyak İlköğretim Okulu Spor Salonu ve Millet Bahçesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

7-14 yaş arası öğrencilerin yetişeceği Yaz Spor Okulu’nda futbol, ​​basketbol, ​​voleybol, jimnastik, çocuk zumba, masa tenisi ve taekwondo dersleri verilecek. Bu yıl 517 öğrencinin kabul edildiği okulda dersler sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde yapılacak. Öğrencilere servis hizmetinin de verildiği Yaz Spor Okulu 17 Eylül’de sona erecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Yaz Spor Okulu’nun ilk gününde Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapılan futbol antrenmanına katılarak çocuklarla maç yaptı.

Antrenmanlara katılan genç sporcularla yakından ilgilenen Yıldırım, Ümraniyeli çocukların Yaz Spor Okulu’nda birçok branşta antrenman yaparak yaz tatilini verimli geçirdiklerini söyledi.

Yaz Spor Okulu’nun her yıl çocuklar tarafından merakla beklendiğini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

“Kişisel ve bedensel gelişimde sporun önemi büyük. Ümraniye Belediyesi olarak bu konuda çok hassas bir kurumuz. Bu alanda önemli yatırımlarımız var. En iyi tesislerde, en iyi donanıma sahip öğrencilerimiz güzel bir yaz geçirecekler.” , alanında uzman hocalarımız eşliğinde.Hepsine şimdiden başarılar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu