Haber

Önder Erdoğan’dan AK Parti milletvekillerine uyarı: Hakkımı vermem!

Son dakika… Kümelenme toplantısında konuşan Erdoğan, şunları söyledi: “Kusura bakmayın, dün grubumuzun Genel Kurul toplantılarına katılmakta zorlandığını öğrendim. Bu beni çok üzdü. Bu insanlar kendi maaşlarını kendi paralarından ödüyorlar ve bu maaşla milletvekillerimiz bunu yapıyor. “Benim vekillerim bulunmaz ise bu millet size hakkını vermez. Kim gelmediyse hakkımı helal etmiyorum.”sözlerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Aile kurumunu Anayasa güvencesi altında meclise sunduk. Hey altı kişilik masa, söyle bana LGBT’yi kim savunuyor? Cumhur İttifakı’nın çalışmaları tertip komitesinde kabul edildi. İnanıyorum ki bu büyük çatı altında ailenin korunmasını ve kadınlarımızın haklarını savunan yasa tasarısına hiçbir milletvekili hayır diyemez.

Tüm milletvekillerine şu çağrıyı yapmak istiyorum: Vasiyetinizin ipotek altına alınmasına izin vermeyin. Bu tarihi fırsatın kaçmasına izin vermeyin. Genel Kurul’da vicdanınızın sesini dinleyerek Anayasa değişikliği teklifine evet deyin.

AK PARTİ AVUKATLARINA UYARI: HAKLARIMI HELAL ETMİYORUM

Burada bir şey söylediğim için üzgünüm; Grubumuzun maalesef Genel Kurul toplantılarına katılımı zorlaştırdığını dün öğrendim. Bu beni çok üzdü. Bu millet maaşını kendi kasasından ödüyor ve bu maaşla milletvekillerimiz bu görevi yapıyor. Milletvekillerim sandıkta Genel Kurul’da olmazsa bu millet size hakkını vermez. Kim gelmediyse hakkımı helal etmiyorum. Bu sıradan bir olay değil. Milletvekili adayı olursanız burada görevinizi yapacaksınız. Aldığın maaş haramdır, bil ki.

İsveç’i merak etmeyin, Kuran’ın yakılıp yırtılmasına izin verdiğiniz sürece NATO’ya girmenize evet demeyeceğiz. Finlandiya ile daha az sorun var.

camas-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu