Haber

Gültekin Uysal: “Terör örgütleriyle işbirliği yapıp muhalefeti suçluyorlar.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Hizbullah tutsağı Mehmet Emin Alpsoy’un Cumhurbaşkanlığı Kararı ile affına ilişkin olarak; “Terör örgütleriyle iş birliği yapıp muhalefeti suçluyorlar. Öyle bir iş birliği içindeler ki bir Hizbullah mensubunun cezasını Resmi Gazete’de affettiler, böyle bir anlaşma yaptılar. Bize görev büyük. Allah’ın izniyle bu işi emanet ettik. Büyük Cumhuriyet’i yarınlara, şehitlerimizi bize, “Vatanımızın bu topraklarını, bir çakıl taşı da olsa, gelecek nesillere aktaracağız. Milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyen mevsimlik milliyetçiler, konjonktür değişince yedek aldıkları birkaç milliyetçi partiyi suistimal ederek milliyetçi oldular.”

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop Boyabat’ta miting düzenledi. Mitinge Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı.

“Birisi aslan payını alacak ve sırtlan milyonlara düşecek”

Uysal mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu vatanı bölmeye, parçalamaya çalışanlara karşı milletin birlik olma iradesini her zaman üzerimizde taşıyoruz. Bugün siz değerli Boyabatlılar, bu Millet İttifakı’nın Halil İbrahim sofrasına gelen, ortaya koyacağınız iradeyi ortaya koyacaksınız.” Bu kervan yürüyüşünde milletimizin istikbalinde büyük bir adıma dönüşecektir.Ey bu sebeple hepinizden Allah razı olsun hepinize minnettarız.Bunu yetiştiren siz değerli vatandaşlarımıza her zaman minnettarız. Vatan toprağını vatan yurduna çeviririz.Buraya borç ödemeye geldik.Ama yaşar mıyız.Yaşamıyoruz.Sinoplu hemşehrilerimiz de paylarına düşeni alan, Türkü hor gören bu kibirli yöneticilere karşı seslerini yükselteceklerdir. Anadolu’nun her yerinde olduğu gibi millete lütufta bulunurcasına hak dağıtırlar.

“VURDUĞUMUZ ZAMAN TSUNAM ALTINDA MUTLU OLUYOR VE BİRİLERİ SOĞANIN KÜÇÜKLÜĞÜYLE EĞLENİYOR”

Gelin görün ki bugünün yöneticileri üstlendikleri rolle, utancını marifet olarak tanımlayanlar gibi, “Büyük Ortadoğu projesinin eşbaşkanıyız” dediler. Öte yandan 80 yıllık cumhuriyetin tarım ve hayvancılıkla kurduğu tüm ekonomik altyapıyı tasfiye etmek için özel bir çaba sarf ettiler. Türkiye’nin kıt imkanlarla kurup inşa ettiği ‘Eski Türkiye’ dedikleri fabrikalar dahil hepsini tasfiye etti. Perşembenin gelişi Çarşambadan değil Pazartesiden belli oluyor. Vatandaşlarımız tsunami altında inliyor, soğan ekmeğe bile yetişemiyor, birileri soğanın tsunamisi ile dalga geçiyor. Hadi beyler. Nereden geldiğini unuttun. Milletin malına, yetimlere, yetimlere gasp ederek kirli kaynaklarla siyaset yapma yolunu tuttunuz.

“Bizim için ESKİ TÜRKİYE yoktur, YENİ TÜRKİYE YOKTUR. OLMAZSA TÜRKİYE CUMHURİYETİ”

Şair, ‘On kul, Allah’ın on damgasını beklesin; Bir kişi için dokuz pul, dokuz kişi için bir pul.’ Bugün milletimizi yoksulluğa mahkûm edenler, sosyal yardımların onların vefasını satın alacağını sanıyorlar. Düşünsünler. Bugün, tüm iftiralara, tüm dayatmalara, parti devlete dönüşenler halkın tüm imkanlarını kullanmış olmalarına rağmen, gerçekleri onlara karşı tutmak, ortadan kaldırmak için her zaman büyük bir çabayı omuz omuza veriyoruz. gerçeğin kalbi. Eski Türkiye yeni Türkiye’dir diyerek bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı dürüstçe söyleyebilirim ki bizim için eski Türkiye yok. Yeni bir Türkiye yok. Olmazsa Türkiye Cumhuriyeti vardır. Sokakta bulamadık. Beyler onları sokakta bulduğu için var güçleriyle üzerine basıyorlar.

“HİZBULLAH ÜYELERİNİN CEZALANDIRILMASINI UNUTTULAR, ANLAŞTILAR

Terör örgütleriyle işbirliği yapıp muhalefeti suçladılar. PKK ile işbirliği yapan muhalefeti suçluyorlar, FETÖ ile birlikte devleti ele geçireceğiz diyerek yola çıktılar. Şimdi Diyarbakır’da Emniyet Müdürümüz Gaffar Okkan’ı şehit eden Hizbullah’ın partisiyle işbirliği içindeler. Fazlası var. Öyle bir işbirliği içindeler ki, bir Hizbullah mensubunun cezasını Resmi Gazete’de affettiler, böyle bir anlaşma yaptılar. Görevimiz harika. Allah’ın izniyle bu büyük Cumhuriyeti geleceğe, şehitlerimizin bize emanet ettiği bu vatan topraklarını bir çakıl taşını bile olsa gelecek nesillere aktaracağız. Sadece transfer etmek yeterli mi, hayır. Ulu Atatürk’ün bize emanet ettiği bu Cumhuriyet’i, insanımızın alın terinin karşılığını aldığı, çiftçimizin toprağına darılmadığı, esnafımızın işveren olduğu zaman işsiz kalmadığı, annelerin olduğu bir Türkiye vadediyoruz. çocuklarının geleceğinden emin, çocuklarının mezarlarına sarılmadığı yerde. Onun için haykırıyoruz. Milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık diyen mevsimlik milliyetçiler, konjonktür değişince yedek aldıkları birkaç milliyetçi partiyi suistimal ederek milliyetçi oldular, hadi!

“BUNLAR Emevî Siyasetinin TEMSİLCİLERİDİR”

İsim vermeden Demokrat Parti Genel Başkanı olarak Boyabat’ta yer almam haksızlık olur. Sayın Bakanımız Yaşar Topçu bu yolları sizlere açtığı için yargılandı, yetmedi. Millete bu kadar hizmet götürenleri yok sayacaksınız, uğraşacaksınız, artık barınma yolunu bulamıyorlar. Söyleyecek sözleri tükendi. İnanın söyleyecekleri bitmiştir. ‘Muhalefete oy verenler, ezansız, bayraksız’ diyor. Bu bayrakları görsünler, kaldıralım. Bunlar Emevî siyasetinin temsilcileridir. Emevîler mızraklarının ucuna Kur’ân sayfalarını taksalar, aynı fikirdedirler.

“ADALET OLURSA YOLSUZLUK ODAĞI OLDUĞU İÇİN AKP’Yİ KAPATACAKLAR”

İsteseler de istemeseler de bu milleti bölemeyecekler. Türkiye’de öyle bir hale geldik ki Osmanlı dönemine atfedilir, ‘selam verdim, rüşvet olmadığı için almadılar’. Yolsuzluk öyle bir hale geldi ki, yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya parti kimliğini kaybetmiş, milletin malını, milletin malını yağmalamak için örgütlenmiş bir siyasi parti var. Geçmişte siyasi partiler kapatıldı. Şimdi bir kapatma gerekçesi gösterilse bu AKP’yi yolsuzluğun odağı olmaktan çıkarırlar. Dünümüzü çalanların yarınlarımızı çalmasına izin vermeyeceğiz. Bu haram saltanatı, bu rantiye düzeni yıkmak için dünümüzü çalanların gençlerimizin geleceğini çalmalarına izin vermeyeceğiz.

“KILIÇDAROĞLU SADECE OY VERENİN DEĞİL, 85 MİLYONUN BAŞKANI OLACAK”

Altı siyasi parti, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu yoksulluk dönemine son vermek ve bu milleti geleceğe taşımak için irade ortaya koydu. ve yarın Türkiye’nin Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı olacak. Sadece kendilerine oy verenler değil. 85 milyonun başkanı olacak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu karanlığı kapatıp aydınlık bir bahara ulaşmak istiyoruz. Her zaman iradeyi bir araya getirmeliyiz, bu varlığa, bu çabaya emek vermeliyiz. Şair ne diyor, ‘Vur kazıcı Ferhat, çoğu gitmiş, azı kalmış.’ Şafağı sayıyoruz. Şimdi uzun değil.”

Kaynak: ANKA / Yeni

haberayas.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu