Haber

Deprem kehaneti deprem tahmini nedir? Mart ayında deprem nerede olacak?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde merkez üssü olan 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 3 gün önce haberdar olduğu ortaya çıkan Frank Hoogerbeets, varsayımlarına bir yenisini daha ekledi. ” Deprem“Depremin peygamberi” lakaplı ünlü beyin sarsıntısı uzmanı Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasına dikkat çekerek yeni bir deprem olabileceğini iddia etti.

YENİ İSTİHDAM NEREDE OLACAK?

Söz konusu dönemde Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bunun büyük sarsıntılara neden olabileceğini savundu. Hoogerbeets şunları söyledi: “Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2’sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2’sinde Dünya’yı 9 saat içinde kapsayan bir gezegensel kavuşum olacak. . Burası Dünya, Merkür ve Satürn. Bu kritik olacak.

“KOKU ÜRETMEYE ÇALIŞMIYORUM”

Sonuç olarak, muhtemelen ayın 3’ü veya 4’ü civarında büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6’sından 7’sine kadar olabilir. Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarıdır. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu bilinmektedir. Bunu hafife almamalıyız.

“BİRDEN FAZLA SİSMİK OLAY OLABİLİR”

Mart ayının bu ilk haftasında 6’nın oldukça üzerinde birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7’nin çok üzerinde, 8’in çok üzerinde bir sismik olay olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu