Teknoloji

CS:GO Oyuncusu Yedi Hanedanı Yaşatmak İçin İki Sanal Kostüme Para Harcadı

Oyun dünyasından tuhaf haberler almadığımız bir gün geçmiyor. Dünyanın en bilinen oyunlarından biri olan CS:GO’da bir oyuncu sadece iki silah görünümüne 500 bin dolardan fazla para harcadı!

Fiziksel olmayan, sanal nesnelere yüzlerce hatta binlerce dolar harcamak birçok kişiye saçma gelebilir, ancak birçok oyuncu için oldukça sıradandır.

Oyunlarda oynanışa ekstra bir katkısı olmayan kostüm ve kozmetik eşyalar satılmaktadır. Bazılarının fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

Haberlerimize bahse giren çılgın bir oyuncu, CS:GO silah görünümlerine 500.000 dolardan fazla para harcayarak bizi suskun bıraktı!

Üstelik sadece 2 kostüm için harcanan paradan bahsediyoruz. Bu bilinmeyen oyuncu, 4 Katowice 2014 Titan Holo çıkartması ve bir Blue Stone Karambit ile Blue Stone desenli StatTrak Tier 1 Case Hardened AK-47 kaplaması aldı.

Silahın tek başına maliyeti 400.000 doların üzerindedir.

Buna bir de karambit maliyeti eklenince fiyat hayal bile edemeyeceğimiz bir seviyeye geliyor. Ve tekrar hatırlatalım. Bu kostümlerin oyunda herhangi bir ek özelliği veya etkisi yoktur.

Söz konusu 500 bin dolar yeni kur ile 9 milyon 711 bin lirayı geçiyor.

Peki bu parayı ne yapacaksın? İşte yorumlara gidiyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu