Haber

Başkan Büyükakın: Misafirimizsiniz, tacımızsınız

Önder Büyükakın, Kahramanmaraş’ta 10 ili etkileyen depremlerin ardından Büyükşehir’in kamp ve tesislerinde misafir edilen afetzedeleri ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kahramanmaraş’ta 10 ili etkileyen depremlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Darıca Balyanoz Gençlik Kampı ve Diriliş 3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’nda misafir edilen afetzedeleri ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da katıldığı ziyaretlerde, depremzedelerle yakından ilgilenen Önder Büyükakın, çocuklara ve gençlere de ilgi gösterdi. Önder Büyükakın, depremzedelere “Bütün bunlar geçecek, hayat tekrar normale dönecek” diyerek, “Hiç merak etmeyin. Ümidinizi kaybetmeyin. Yaraları birlikte saracağız. Milletimiz var ve milletimiz var” dedi. Bütün Türkiye yumruk yumruğa olmuştur” dedi.

 

“BU MİLLET VE BU DEVLET ÇOK BÜYÜK”

Önder Büyükakın da “Burada kendinizi garip görmeyin” vurgusunda bulunarak, “Hayal edin burada akrabalarınız, kardeşleriniz, hemşerileriniz var. Bu büyük zorlukları hep birlikte aşarız. Defalarca söylüyorum, yapmayın.” umudunuzu yitirin bu millet ve bu devlet çok büyük herşeyin üstesinden geliriz böyle büyük musibetleri hep birlikte atlatırız bu belalı günler bu şekilde aşılır misafirimizsiniz baş tacımızsınız Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına bir kez daha sabır diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

pervari-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu