Ekonomi

Bakan Karaismailoğlu: Dünya krizlerle boğuşurken Türkiye yatırımlarına devam ediyor

Bakan Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Karaismailoğlu, milletin desteği ve gücüyle hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

2021 yılında Manavgat’ta kıymetli bir yangın çıktığını ve yaklaşık bir ay önce Kumluca’da önemli bir selin meydana geldiğini hatırlatan Karaismailoğlu, “Türkiye’nin neresinde bu devlet? Sözde ihtiyarlık günleri geride kaldı. Artık devlet, milletiyle birlikte bütün sıkıntıları aşar, afetler bitmeden afetlerin izlerini siler” dedi.

Türkiye’de son 20 yılda çok şeyin değiştiğini kaydeden Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

“Yapılan çalışmalarla Antalya ve Türkiye büyüdü. Bakanlık olarak Alanya’dan Kaş’a kadar Antalya’nın her köşesinde devam eden birçok çalışmamız var. Bunları birer birer bitirip hizmetinize sunuyoruz. Dünya bununla mücadele ederken. Krizler, Türkiye yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Sebebi de bu. “Güçlü bir cumhurbaşkanı ve iradesi sayesinde. Önümüzde seçimler var. Antalya bu seçimlerde tüm dünyaya sesini duyurmaya hazır mı? Dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisinden biri olmaya ve inşallah büyük bir güçle Türkiye ile birlikte çalışmaya hazır mısınız?”

Karaismailoğlu, bugün açılışı yapılacak projelerin kente hayırlı olmasını diledi.

havsaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu