Haber

Aralarındaki nafaka davasının henüz sonuçlanmadığını söyleyen Ahu Yağtu, Cem Yılmaz’a ok attı

Oyuncu Ahu Yağtu önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde yakalandı. Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ile olan nafaka davasının halen devam ettiğini belirterek, ‘Diğer iddiaları kendisine sorabilirsiniz’ dedi. o cevapladı.

En son Kardeşlerim dizisinde izlediğimiz oyuncu Ahu Yağtu, önceki gün Etiler’de bir alışveriş merkezinde gazetecilere yakalandı.

Önceki yıllarda eski eşi Cem Yılmaz ile yaşadığı nafaka davası dergide çokça konuşulan Yağtu, bu sürecin henüz sonuçlanmadığını ve devam ettiğini belirtiyor.

Bilmeyenler için öncelikle başlangıca dönelim; Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz 2012 yılında evlendi.

Çift, 10 Mart 2012’de Pera Palace Otel’de evlendi. Ancak çiftin evlilikleri uzun sürmedi ve 2013 yılında boşanma kararı aldılar.

Tabi bu arada 2012 yılında oğulları Kemal doğdu.

İlk kez anne-baba olan çift, 20 aylık evliliklerini tek seansta sonlandırdı. Sonuçta Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu’ya 10 bin dolar nafaka ödemesine karar verildi.

Uzun yıllar oğlu Kemal için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, salgının getirdiği ekonomik koşullar nedeniyle sıkıntı yaşamaya başladı.

Dolar kurunun her geçen gün artmaya devam etmesi ünlü sanatçıyı zora sokmaya başlamıştı. Yılmaz, ödediği nafakanın azaltılması için Ahu Yağtu’ya da dava açtı. 10 bin dolar olan nafakanın 40 bin TL’ye değiştirilmesini talep etti. Bu süreçte mahkeme Yılmaz’ın 70 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.

Ancak Ahu Yağtu, nafakanın 10 bin dolardan 70 bin TL’ye düşürülmesini kabul etmedi ve konu istinaf mahkemesine taşındı.

Cem Yılmaz’ın ekonomik koşullardan etkilenmemesinin nedenini açıklayan Ahu Yağtu, dilekçesinde Cem Yılmaz’ın Londra’daki gayrimenkulünden dövizle aldığı kiradan, reklamdan aldığı paraya kadar pek çok ayrıntıyı yazmıştı. o kabul etti.

‘Davacı pandemi sürecinden olumsuz etkilendi, reklamlarda yer aldığı tedarik firmalarının işleri arttı, 14 milyon lira ücret aldı, dizileri yayınlandı, Avrupa’nın birçok şehrinde stand-up gösterileri yaptı’ Türkiye ve Londra’daki gayrimenkullerinden döviz cinsinden kira geliri elde ettiğini belirterek, “Mahkeme, Türkiye’deki enflasyon oranlarını dahi esas almamış, davacının yabancı para cinsinden öngörülemezlik unsurunu da kabul etmemişti. işadamı…’

Mahkeme, dilekçedeki gerekçeleri haklı bularak Cem Yılmaz’ın 10 bin dolar nafaka ödemesine devam etmesine karar verdi.

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre 2022’de çok konuşulan davanın henüz bitmediğini öğrendik.

Okul yarıyıl tatilinin ardından oğlu Kemal ile tatile gideceklerini söyleyen Ahu Yağtu, bu tatile Cem Yılmaz’ın da dahil olup olmadığı sorularını yanıtladı.

Muhabirler sordu: ‘Oğlunuz Kemal, eski eşiniz Cem Bey’in tatilde size eşlik etmesini istedi mi?’ “Böyle bir talebi olmadı” sorusunu yanıtlayan Ahu Yağtu, nafaka davasına kadar görüşmeye devam ettiği eski eşiyle bir araya gelmediğini vurguladı.

Cem Yılmaz, son dönemde hem yeni gösterisinin bilet fiyatlarıyla hem de lüks villasını 100 milyon liraya satacağı iddialarıyla gündemdeydi.

Gördüğünüz gibi bugünlerde finansal konular hakkında çok fazla konuşuluyor. Gösterinin bilet fiyatlarına yapılan artış sosyal medyada eleştirildi. Lüks villasını 100 milyon TL’ye satışa çıkardığı iddiaları karşısında şu soruyu sordu: ‘Evin üzerindeki drone ne uydurma?’ O kısım ilginç… Gülmedim, komik değil’ dedi.

Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz ve nafaka davası sorulduğunda okları Yılmaz’a çevirir.

‘Nafaka davası henüz sonuçlanmadı. Dava süreci devam ediyor. Onunla tanıştığınızda ona da sorabilirsiniz.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu