Haber

Adana’da Genç Motosikletçi Silahlı Saldırı Sonucu Öldü

ADANA’da 3 Eylül’de motosikletine silahlı saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanan Mehmet Emin Çelik (16), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 15.00 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi üzerinde meydana geldi. Motosikletiyle ilerleyen Mehmet Emin Çelik, silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla başından vurulan Çelik, otomobile çarpıp yere düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çelik’in durumunun kritik olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, yerde çok sayıda mermi kovanı buldu.

İKİ GÜNDE İKİNCİ SALDIRI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Taşkıran (42), “Bu mahallede silahsız dolaşmak istiyorum ama hiç güvenli değil. Resmi olarak güvenlik çökmüş durumda. Herkesin belinde silah var, 4 bin 500” 1 Eylül’de aynı sokakta konuşan İbrahim Taşkıran (42), “Kurşun bedava. Herkes verebilir” dedi. Silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Hastanede tedavi altına alınan Mehmet Emin Çelik, bugün öğle saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Çelik’in naaşı otopsi işlemleri için Adana Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis cinayetle ilgili çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

yenisehir-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu