Teknoloji

2023 Kalkışına Hazırız, Sizi Bekliyoruz

Yerli ve yabancı girişim ekosisteminden katılımcıları bir araya getirerek işletme ekosistemine katkıda bulunmak ve Türkiye’yi girişimci ve yatırımcılar için bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla bu yıl yerli girişimlerde yarı finaller Ankara ve İzmir’de yapılacak. Bu alan. Ön Kalkış olarak gerçekleştirilecek Ankara ve İzmir etaplarında ise yerel işletmeler ön değerlendirme sunumlarını katılımcılarla buluşturacak. Yerli işletmelerin yanı sıra uluslararası katılımcılara yönelik final etkinliği, Aralık 2023’te İstanbul’da yapılacak.

Take Off Enterprise Hill’in güçlü programında paneller, açılış konuşmaları ve kurumsal sunumlar yer alacak. Aynı zamanda üst düzey katılımcılar için girişimcilik atölyeleri ve uluslararası ağ kurma fırsatları sunacak, yatırımcılar, kurumlar ve girişimciler için potansiyel iş birliği toplantıları için bire bir buluşma alanları sağlanacaktır. Her yıl 100’den fazla ülkeden binlerce başvuru alan, bugüne kadar 600’den fazla girişimci, 400’den fazla mentor ve yatırımcı ve 140 konuşmacıyı ağırlayan Take Off, bölgenin en kapsamlı girişimcilik zirvesi. 2018 yılından bu yana 155 bin dolardan fazla ödül verilen tepede toplam 1700 girişimci-mentor görüşmesi yapıldı.

Ön Kalkışta toplam ödül 2 milyon 250 bin TL

Ön Kalkış’ta yapılacak ön değerlendirme sunumlarında, kategorilerinde birinci olan teşebbüsler toplam 2 milyon 250 bin TL nakit ödül kazanmaya hak kazanacak. Finale kalan işletmeler büyük ödülü almak için Take Off İstanbul’da yarışacak. Girişimciler için nakit ödüllere ek olarak:

* Kalkış Öncesi ve İstanbul’da stant açılması

* Pre-Take Off kategorisinde birinci olan pre-mvp girişimcilerine 75.000TL

* Ön Kalkış kategorisinde kazanan mvp girişimcilerine 150.000TL

* İstanbul’da büyük ödül

* B2B görüşmeleri

* Uzman mentör görüşmeleri

* Yatırım toplantıları

* Kurumsal ekosistemde yer almak

* Saygın konuşmacıları dinleme ve konferanslara katılma imkanı sunulacaktır.

Take Off Enterprise Hill hakkında detaylı bilgi ve başvuru için www.takeoffistanbul.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu